BBQ voor op de boot

Ben jij graag op het water en wil je veilig en gevarieerd koken aan boord? Dan is de COBB de ideale boot BBQ voor jou!

Veilig

De COBB wordt tijdens het koken aan boord niet heet aan de onderkant. Hierdoor kun je de COBB boot BBQ op iedere gewenste ondergrond plaatsen. Direct op het dek, op de steiger, in het gras of in het zand, je zet de COBB neer waar je maar wilt.

 

Daarmee is de COBB zelfs geschikt voor het koken op een zeilboot. Met zijn stevige rubberen voetjes blijft de COBB stabiel staan, ook wanneer de boot deint. Daarmee is de COBB dé veilige BBQ voor op de boot.

Omdat er bij het koken op de COBB BBQ koolmonoxide vrijkomt, is het belangrijk dat je de COBB niet in de kajuit gebruikt, maar altijd buiten.

Veelzijdig

Zeker als je wat langer met je boot onderweg bent, wil je gevarieerd eten. Dat kan met de COBB boot BBQ! Door de vele optionele accessoires zijn de mogelijkheden om te koken op de boot eindeloos. Met de COBB kun je:

  • Grillen
  • Bakken
  • Braden
  • Wokken
  • Roken

Ja, de COBB is niet alleen jouw BBQ voor op de boot, je hebt met de COBB zelfs een oven aan boord! Met de COBB heb je een veilig, draagbaar en compact kooktoestel aan boord. Ben je benieuwd wat je allemaal kunt bereiden aan boord, neem dan een kijkje op onze receptenpagina.

Type brandstof

De COBB collectie bestaat uit diverse modellen boot barbecues. Sommige modellen worden gestookt op briketten, de COBB Premier+ Gas kan op diverse soorten gasflessen aangesloten worden. Voor elk wat wils.

Met de CobbleStone, een speciale briket, is de COBB binnen 5 minuten klaar voor gebruik. Zorg er bij de briketten varianten van de COBB wel voor dat je de COBB op een veilige plek aansteekt. Als de COBB eenmaal goed brandt, kun je de COBB op iedere ondergrond neerzetten.