cobb ALS Kerst-relatiegeschenk

     • Veelzijdig cadeau
     • Perfect voor personeel of relaties
     • Nu met persoonlijke gravering
Vraag een offerte aan!

Kerstborrel

Het hele team heeft zich verzameld voor de kerstborrel. Er heerst een uitgelaten sfeer, het jaar zit er bijna op! Terwijl je de ruimte rondkijkt, besef je hoe blij je bent met deze club mensen. Hoe trots je bent op het resultaat dat jullie samen hebben behaald. In de hoek liggen de cadeaus op elkaar gestapeld. Ieder geschenk is voorzien van kerstpapier met een mooie strik. Je ziet een aantal mensen al nieuwsgierig die kant op kijken. Je staat op, schraapt je keel en begint met je toespraak.

Eén week later. Je krijgt via Whatsapp een foto doorgestuurd van een rokende COBB. Henk heeft eendenborst gerookt en daarmee de blits gemaakt tijdens het kerstdiner. Een half jaar later. Anne stuurt vol trots vanaf de camping in Frankrijk een foto. Haar dochters zijn voor de tent pannenkoeken aan het bakken op de COBB.

Checklist

Een fles wijn geven aan iemand die geen alcohol drinkt? Een algemeen kerstpakket geven waar etenswaren in zitten die eigenlijk niemand gebruikt? Dat wil je niet.

En voor iedereen een persoonlijk cadeau, daar heb je geen tijd voor.

Maar wat dan?

  • Ben je op zoek naar een blijvende herinnering?
  • Wil je jouw merk associëren met gezelligheid en samen zijn?
  • Wil je inspelen op de trend van (buiten) koken?

Zoek dan niet verder, want de COBB is het allemaal!

COBB

Een heerlijk geurende paella met zeevruchten, een steak met mooie grillstrepen of een zelfgemaakt pizza. Met de COBB kan het.

En door zijn compacte formaat kun je de COBB overal mee naar toe nemen. Gebruik de COBB op de camping, de boot of in het park. Je kunt de COBB natuurlijk ook gewoon thuis gebruiken, gezellig met familie in de tuin of op het balkon.

Er zijn vele redenen waarom de COBB op menig wensenlijstje te vinden is. De COBB is makkelijk in gebruik, veelzijdig en overal mee naar toe te nemen.

Personaliseren

De COBB is te personaliseren door jouw persoonlijke gravering op de deksel. Wil jij het logo van jouw bedrijf subtiel op de COBB naar voren laten komen, dat kan! We stellen een set samen die jouw relatie blij maakt.

Denk jij nu ook dat de COBB een mooi cadeau is voor jouw personeel of relaties, neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen