Waarom een mini barbecue?

Er zijn momenten waarop je graag zou willen barbecueën, maar er simpelweg weinig ruimte voor hebt. Bijvoorbeeld als je onderweg bent met een tent, caravan of camper en je je grote kamado of RVS buitenkeuken thuis moet laten. Of je hebt beperkt de ruimte in je stadstuin of op je balkon.

Dan is de COBB mini BBQ jouw maatje. Met deze draagbare BBQ kun je alles wat je met een grote BBQ ook kunt, en meer! De COBB draagbare BBQ is compact, weegt slechts 4 kilo, je kunt er mee grillen, bakken, braden, wokken en roken én je kunt hem overal mee naar toe nemen.

Waar kun je een mini BBQ gebruiken?

De COBB is compact en draagbaar en kan in een tas gemakkelijk meegenomen worden. De COBB wordt aan de onderkant niet heet, dus je kunt hem op ieder oppervlak neerzetten: rechtstreeks in het gras, op een kunststof campingtafel, in het zand of op een picknicktafel in het park.

–          Picknick

Neem je COBB mee naar het park voor een heerlijke picknick met afbakbroodjes, een satéetje en lekker gegrild fruit. Zet je COBB in het gras, op een picknicktafel of een klein campingtafeltje.

 

 

–          Boot

Als je onderweg bent met de boot is de COBB de ideale BBQ voor op de boot. Je bereidt met gemak een hele maaltijd op de COBB. Je kunt de COBB op het dek gebruiken, of zet hem op de kade of aanlegsteiger!

–          Balkon

Op een balkon is het belangrijk dat je geen overlast veroorzaakt bij de buren. Wil je helemaal geen rook, ga dan voor de COBB Premier+ Gas. Deze COBB werkt op een gasfles naar keuze. Wil je toch graag op briketten barbecueën, overweeg dan één van de briketten modellen van COBB. Deze roken even tijdens het aansteken, maar zijn daarna rookvrij! De COBB is daarmee de perfecte balkon BBQ!

–          Op vakantie

Op vakantie heb je vaak beperkt ruimte in je auto, je camper of caravan. En, iedere kilo is er één! Een compacte BBQ is dan een must. De COBB is door zijn kleine formaat en lichte uitvoering de ideale BBQ om mee te nemen voor onderweg. Er is voor ieder wat wils, in kleur of RVS, op gas of briketten. Allemaal even compact en veelzijdig!

 

BRANDSTOF VOOR JE MINI BBQ

Er zijn diverse soorten COBBs verkrijgbaar, zowel op gas als ook op briketten en houtskool.

 

–          Compacte BBQ op gas

De COBB Premier+ Gas werkt op gas en is op diverse soorten gasflessen aan te sluiten.

–          Houtskool en briketten

De COBB Premier, Premier Air en de COBB Pro modellen werken op briketten en houtskool. Wil je snel aan de slag, gebruik dan de CobbleStone. Met deze briket is jouw COBB binnen 5 minuten klaar voor gebruik.