Liquor 43 Kippendijen saté

Maak de marinade klaar door alle ingrediënten met elkaar te mengen. Meng vervolgens de marinade met de 800 gram in stukken gesneden kippendijfilet, en laat dit een nachtje in de marinade staan. Rijg de kippendijfilet op metalen spiesen of in water geweekte houten saté prikkers. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Gril de saté … Continued

Chili poppers met spek en kaas

Bereid je COBB voor en steek hem aan met 1 CobbleStone. Plaats de grillplaat en de deksel op je COBB en laat deze tenminste 5 minuten opwarmen. Snijd de pepers open en verwijder alle zaden en zaadlijsten. Laat ze gedurende 10 minuten in heet water weken. Meng de kaas en voeg de gerookte paprika toe. … Continued

Havermout ontbijt

Doe alle droge ingrediënten in een grote pot of plastic zak met ritssluiting en schud/schep het mengsel goed door elkaar. Steek je COBB aan met een CobbleStone. Plaats de wok op de COBB en verwarm deze met de deksel op de COBB 5 minuten voor. Voeg 3/4 van de kokosroom en al het water toe … Continued

Turkse pizza

Maak het deeg door alle droge ingrediënten te mengen en daarna apart de natte ingrediënten. Meng beiden door elkaar totdat je een egale bol kan maken. Smeer de deegbol in met olijfolie en leg hem 2 uur in een ruime kom om te rijzen, dit kan ook een hele nacht in de koelkast. 2 uur … Continued

KLASSIEK MAÏSBROOD

Steek een halve CobbleStone aan en laat deze 5 minuten branden. Plaats de grillplaat en het rooster op de COBB, plaats de deksel op de COBB en laat deze ongeveer 20 minuten voorverwarmen. Klop de suiker, suikermais, karnemelk, ei en boter door elkaar. Meng in een aparte kom de droge ingrediënten en roer de maïskorrels … Continued

Hamburgers, maar dan anders!

Steek de CobbleStone aan en laat deze in 5 minuten op temperatuur komen. Leg de wok op de COBB, de deksel erop en laat deze 10 minuten voorverwarmen. Knijp in een kom het gehakt uit worstjes en verkruimel het vlees grof. Voeg olie aan de wok toe en daarna het worstgehakt. Braad het gehakt in … Continued