Ingrediënten
  • 12 middelgrote gepekelde jalapeno pepers
  • 1/4 kopje roomkaas
  • 1/4 kopje geraspte mozzarella
  • 1/4 kopje geraspte cheddar
  • 1/2 tl gerookte paprikapoeder
  • 12 repen ontbijtspek
  • olijfolie om in te bakken
  • guacamole
  • 2 avocado`s
  • 1/2 dun gesnede groene peper
  • 1/2 geplet teentje knoflook
  • sap van een halve citroen
  • zout
  • peper

Chili poppers met spek en kaas

Aantal personen: 6 Grillen
Extra benodigdheden
  • 12 sateprikkers, geweekt in water

Bereiding

  • Bereid je COBB voor en steek hem aan met 1 CobbleStone.
  • Plaats de grillplaat en de deksel op je COBB en laat deze tenminste 5 minuten opwarmen.
  • Snijd de pepers open en verwijder alle zaden en zaadlijsten. Laat ze gedurende 10 minuten in heet water weken.
  • Meng de kaas en voeg de gerookte paprika toe. Vul de pepers en wikkel elke peper in een plakje spek. Gebruik een sateprikerom de peper en het spek samen te houden.
  • Wrijf de grillplaat in met olie en plaats de pepers er rechtstreeks op.
  • Grill ze totdat het spek krokant is en de vulling er uit begint te lopen.
  • Meng alle ingrediënten voor de guacamole en dien op met de poppers