Ingrediënten
  • 200 gram pure chocolade drops
  • 100-200ml slagroom (afhankelijk van persoonlijke voorkeur)
  • lange vingers
  • marshmallows
  • aardbeien
  • bananen, in dikke plakken
  • druiven
  • ananas, in stukken

Chocoladefondue

Aantal personen: 10 Wokken
Benodigde accesoires
Extra benodigdheden
  • 3 briketjes of na de hoofdmaaltijd de restwarmte van de Cobble Stone
  • satéprikkers of fonduevorkjes

Bereiding

  • Steek de COBB aan met 3 briketjes en 2 aanmaakblokjes of maak gebruik de restwarmte van de CobbleStone na het bereiden van de hoofdmaaltijd.
  • Giet de slagroom en de chocolade drops in de wok. Plaats, als de briketten driekwart grijs zijn, de wok op de COBB. Roer het geheel door tot de chocolade gesmolten is.
  • Als de chocolade gesmolten is, kan het feest beginnen. Mocht de chocoladefondue tussentijds te heet worden, haal dan de wok even van de COBB.