Ingrediënten
  • 12 kippendrumsticks
  • 4el olijfolie
  • 4el sap van 2 citroenen
  • rasp van 1 citroen
  • 3 teentjes knoflook, geperst
  • 2 takjes rozemarijn, alleen de blaadjes
  • zout
  • 1 eetlepel honing

Citroen kipdrumsticks met honing en rozemarijn

Aantal personen: 4 30 minuten, 1 uur bereiden Braden
Extra benodigdheden

Bereiding

  • Maak een marinade van de olie, honing, citroensap, citroenrasp, knoflook en rozemarijn en breng op smaak met zout. Leg de kippendrumsticks in een schaal en giet de marinade er overheen.. Wrijf de marinade goed in de kippendrumsticks en plaats de schaal in de koelkast. Laat de marinade minimaal een half uur intrekken. Hoe langer de marinade in kan trekken, hoe beter.

 

  • Steek de COBB aan met een CobbleStone. Verwarm, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat en deksel 5 minuten voor op de COBB. Verdeel ondertussen de kipdrumsticks over het rooster. Leg het rooster op de basisplaat en plaats de deksel terug op de COBB. Gaar de drumsticks in ongeveer 50 minuten. Keer de drumsticks halverwege de garing een keer om.