Ingrediënten
  • 300gr geraspte courgette
  • 1 ui, fijngesneden
  • 5 takjes munt (fijngesneden, alleen de blaadjes)
  • 25gr paneermeel
  • 30gr zelfrijzend bakmeel
  • 1 ei
  • zout
  • peper
  • olijfolie

Courgettekoekjes

30 minuten Bakken

Bereiding

  • Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de deksel en bakplaat op de COBB en laat deze 5 minuten op temperatuur komen.
  • Meng ondertussen de courgette, ui, munt, paneermeel, zelfrijzend bakmeel en ei en breng het mengsel op smaak met zout en peper.
  • Giet wat olie op de bakplaat. Verdeel enkele eetlepels van het courgettemengsel over de bakplaat (1 volle eetlepel per koekje). Druk het mengsel met de lepel plat tot een egaal koekje van ongeveer 1cm dik. Bak de koekjes op de bakplaat om en om goudbruin en gaar. Haal de koekjes van de bakplaat en laat ze even uitlekken op keukenpapier voordat je ze serveert.

Bekijk meer recepten.