Ingrediënten
  • 1kg varkensrollade, ongekruid
  • zout
  • 15gr olijfolie
  • 5 takjes rozemarijn, gesneden
  • 1 takje salie, gesneden
  • gemalen zwarte peper

Gegrilde varkenslende

Aantal personen: 4 2u bereiden, 30min marineren Braden

Bereiding

  • Maak een marinade van de ingrediënten, behalve de varkensrollade. Marineer het varkensvlees en laat de marinade 30 minuten intrekken.
  • Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat, het rooster en de deksel op de COBB. Verwarm deze 5 minuten voor.
  • Leg de rollade op het rooster en plaats de deksel terug op de COBB. Braad het vlees in ongeveer 1½ uurgaar. Keer het vlees halverwege de garingstijd om. Draai het vlees vaker om wanneer je het idee hebt dat het te donker wordt. Haal, als het vlees gaar is, de rollade van het rooster. Laat de rollade 15 minuten rusten voordat je hem aansnijdt. De rollade is heerlijk met gekarameliseerde appels.