Ingrediënten
  • 4 varkenskoteletten van 200 gram
  • gemalen zwarte peper
  • 5gr chilipoeder
  • 20ml Worcestershire sauce
  • 3gr Dijon mosterd
  • 1/2el zout
  • 1/2el gemalen komijn
  • 1/2el paprikapoeder
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 50ml olie

Gekruide varkenskoteletten

Aantal personen: 4 1u marineren, 25min bereiden Grillen

Bereiding

  • Meng alle ingrediënten, behalve de koteletten, tot een marinade. Smeer de koteletten in met de marinade en laat de marinade een uur intrekken. Zorg dat de koteletten gekoeld liggen.
  • Steek de COBB aan met een CobbleStone. Verwarm, als de CobbleStone grijs is, de COBB met de grillplaat en deksel 5 minuten voor.
  • Leg de koteletten op de grillplaat en plaats de deksel erop. Gril de koteletten ongeveer 15 minuten. Keer de koteletten tussentijds om. Als de koteletten veel vocht bevatten, gril dan de koteletten even zonder deksel. Laat anders de deksel zoveel mogelijk op de COBB.