Ingrediënten
  • 4 hele kwartels
  • 4el olijfolie
  • 4el citroensap
  • 4el peterselie
  • 1el paprikapoeder
  • 1el honing
  • 1el barbecuesaus
  • 2el sojasaus
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • zout
  • peper

Gemarineerde kwartel

50 minuten Braden

Bereiding

  • Serveer met Vegetarische couscous (4 personen)
  • Maak de kwartels schoon. Bind de pootjes samen met een touwtje.
    Maak een marinade van alle ingrediënten, behalve de kwartel en smeer de kwartels hiermee in. Hou iets van de marinade achter voor tijdens het braden. Laat de marinade 10 minuten intrekken.
  • Steek ondertussen de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat en rooster met de deksel op de COBB en laat deze 5 minuten voorverwarmen.
  • Leg de kwartels op het rooster en plaats de deksel op de COBB. Braad de kwartels 30 minuten. Draai de kwartels halverwege de gaartijd om en smeer ze in met het restant van de marinade.