Ingrediënten
  • 4 tortilla wraps
  • 600gr kipfilet
  • 4 tomaten, gepeld, zonder zaadjes en gesneden in blokjes
  • 1 rode paprika, gesneden
  • 1 rode ui, gesneden
  • 2 lente-uitjes, gesneden
  • 60ml rode wijn azijn
  • 15ml olijfolie
  • 10gr suiker
  • zout en peper
  • 1 pakje gemengde sla
  • 120gr mayonaise
  • Handjevol koriander, gesneden
  • 200ml sweet chili saus

Kip tortilla wrap

Aantal personen: 4 40 minuten Grillen

Bereiding

  • Maak een salsa door de tomaat, rode paprika, rode ui, lente-ui en koriander te mengen met de azijn, olijfolie en suiker. Breng op smaak met zout en peper.
  • Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de grillplaat en de deksel op de COBB en verwarm deze 10 minuten voor.
  • Breng de kipfilet op smaak met zout en peper. Leg de kipfilet op de grillplaat en gril de kipfilet aan beide kanten in ongeveer 20 minuten gaar. Laat hierbij de deksel zoveel mogelijk op de COBB. Haal de kipfilet van de COBB en laat deze even rusten voordat je hem in plakken snijdt.
  • Verwarm de tortilla wraps door ze aan één kant te grillen op de grillplaat Haal de tortilla van de grillplaat. Besmeer de tortilla aan de niet gegrilde zijde met mayonaise. Beleg de tortilla daarna met de gegrilde kip, sla en verse koriander. Rol de tortilla op. Leg de tortilla nog enkele minuten op de grillplaat om op te warmen. Snij de tortilla doormidden en serveer met de sweet chili saus.