Ingrediënten
  • 1 rol pizzadeeg met bijbehorende saus
  • topping naar keuze (bv. gesneden champignons, olijven, plakjes chorizo, geraspte kaas, ansjovis)
  • olijfolie

Mini pizza’s van de Cobb

40 minuten Bakken
Extra benodigdheden
  • serveerring
  • kwastje

Bereiding

  • Rol het deeg uit. Steek met behulp van de serveerring kleine rondjes uit het pizzadeeg en haal het overgebleven deeg weg. Bestrijk het deeg met de tomatensaus en beleg de pizza’s met de gekozen topping.
  • Steek de CobbleStone aan. Verwarm, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat en deksel 5 minuten voor. Bestrijk de bakplaat met een dun laagje olie en leg de pizza’s op de plaat. Houd wat ruimte tussen de pizza’s. Plaats de deksel op de COBB. Gaar de pizza’s in ongeveer 8 minuten, tot de onderkant lichtbruin is. Herhaal dit tot alle pizza’s gebakken zijn.