Ingrediënten
  • 1 zak nacho chips
  • 2 tomaten, ontpit, in stukjes
  • 1/2 rode ui, in ringen
  • 1/2 groene paprika, in repen
  • 1/2 blikje mais
  • 2 lente-uitjes, gesneden
  • 50gr geraspte kaas
  • 1 avocado
  • 1/2 rode ui, fijngesneden
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 1 tomaat, alleen het vlees, in stukjes
  • 1el fijngesneden koriander
  • zout
  • peper
  • limoensap

Nacho’s met gesmolten kaas en zelfgemaakte guacamole

Aantal personen: 4 30 minuten Bakken

Bereiding

  • Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de basisplaat, het rooster en de deksel op de COBB en laat deze ongeveer 10 minuten op temperatuur komen.
  • Leg de nacho’s in de ovenschaal en verdeel er de tomaat, ui, paprika, mais en lente-ui over. Bestrooi het geheel met kaas.
  • Leg de ovenschaal op het rooster en plaats de deksel erop. Smelt de kaas in ongeveer 15 minuten.
  • Meng ondertussen de avocado, ui, knoflook, tomaat en koriander. Hou je van een gladde guacamole, gebruik dan staafmixer. Breng de guacamole op smaak met zout, peper en limoensap.

Haal de nacho’s van de COBB en serveer met de guacamole.