Ingrediënten
  • 400 gr verse worst
  • 1 el rozemarijn
  • 4 Jalapeño pepers
  • 250 gr champignons, in kwarten
  • 150 gr cherry- of kleine Romatomaten
  • 4 grote eieren
  • zout
  • peper

One Pot Wonder, een stevig eenpansontbijt

Aantal personen: 4 30 Bakken

Bereiding

  • Steek de CobbleStone aan. Plaats, als de vlammen en rook zijn verdwenen, de bakplaat en deksel op de COBB. Verwarm de bakplaat en deksel 5 minuten voor.
  • Draai ondertussen de verse worst in kleine stukjes zodat er miniworstjes ontstaan.
  • Voeg olie aan de bakplaat toe en bak hierin de worstjes aan. Voeg, als de worstjes aangebraden zijn de champignons, pepers, rozemarijn en tomaten toe. Bak ook deze aan.
  • Maak, als de worstjes bijna gaar zijn, 4 kleine kuiltjes in de pan en breek hierin de eieren. Leg daarna de deksel op de COBB en laat de eieren in 4-5 minuten garen.

Eet smakelijk!