GEVULDE VARKENSHAAS MET GROENE ASPERGES EN TOMAAT

Snijd de varkenshaas over de lengte in, maar niet helemaal door. Vouw het vlees nu open op je snijplank en smeer de opengesneden zijden in met pesto. Leg hier vervolgens de stukjes zongedroogde tomaat en plakken mozzarella in. Leg nu de varkenshaas boven op de parmaham en vouw de ham dicht, rondom de haas. Zorg … Continued

ASPERGES, HET WITTE GOUD OP DE COBB!

Schil de asperges met een dunschiller. Halveer de aardappelen en verpak ze in aluminiumfolie. Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de aardappelen in de kom van de COBB. Leg daarna de grillplaat en de deksel op de COBB en verwarm deze 10 minuten voor. Snij ondertussen de peterselie, … Continued

FRANSE LINZENSOEP

Voor dit recept heb je maar een halve CobbleStone nodig. Wil je weten hoe je een CobbleStone gemakkelijk doorbreekt? Hier zie je hoe je dat doet. Wil je de andere helft bewaren? Berg deze dan droog en luchtdicht op in het zakje van de CobbleStone. Steek de COBB aan met een halve CobbleStone. Leg, als … Continued

Gevulde zoete puntpaprika

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok en de deksel op de COBB en laat deze 5 minuten voorverwarmen. Snipper ondertussen de ui en snij de knoflook fijn. Snij de champignons in plakjes. Snij de puntpaprika`s in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snij de mozzarella en … Continued

Libanese vegan pizza

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat en de deksel op de COBB en laat deze 5 minuten voorverwarmen. Snij de ui in ringen en de knoflook fijn. Snij de paprika in kleine blokjes en de champignons in plakjes. Besmeer het Libanese brood met tomatenpuree. Verdeel hierover … Continued

Gnocchi

Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de wok en de deksel op de COBB en laat deze 10 minuten voorverwarmen. Snij de ui en paprika in kleine stukjes en hak de knoflook fijn. Maak de champignons schoon en snij deze in plakjes. Smelt wat boter in de wok … Continued