Ingredi├źnten
  • 2 eieren
  • 200ml melk
  • 30ml olie
  • 5ml citroensap of cognac
  • 250gr zelfrijzend bakmeel
  • zout
  • 150ml water
  • extra olie
  • kaneelsuiker (mengsel van kaneel en poedersuiker)
  • suikerstroop
  • chocolade schaafsel

Pannenkoeken

60 minuten Bakken

Bereiding

  • Meng de eieren, melk, olie en citroensap/cognac. Voeg meel en zout toe en meng dit tot een glad beslag. Voeg op het laatst het water toe. Laat het beslag 30 minuten rusten.
  • Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat en de deksel op de COBB en verwarm deze 10 minuten voor.
  • Smeer de bakplaat in met olie. Giet een dunne laag van het beslag op de bakplaat. Keer de pannenkoek om als de bovenkant droog is en bak ook de andere zijde tot deze lichtbruin is.
  • Haal de pannenkoek van de bakplaat, bestrooi deze met kaneelsuiker en rol hem op. Bak van de rest van het beslag de overige pannenkoeken. Versier de pannenkoeken voor het serveren nog met stroop en chocoladeschaafsel.