Ingrediënten
  • 360gr pure chocolade, gehakt
  • 135gr boter
  • 50ml suikerstroop
  • 1 pakje Marie biscuits, in stukjes gebroken
  • 110gr mini marshmallows
  • 50gr gesneden geroosterde amandelen

Rocky road chocoladerepen

140 minuten Bakken
Benodigde accesoires
Extra benodigdheden
  • rechthoekige schaal
  • 7 briketjes

Bereiding

  • Steek de COBB aan. Plaats, als de briketjes grijs zijn, de wok op de COBB en verwarm deze met de deksel erop 5 minuten voor.
  • Smelt de boter in de wok en voeg de chocolade en stroop toe. Blijf constant roeren. Haal de wok van de COBB en schenk een half kopje van het mengsel uit de wok. Voeg aan het mengsel in de wok de biscuits, marshmallows en amandelen toe. Meng die goed door en giet het daarna in een rechthoekige schaal. Verdeel het goed over de schaal en giet het achtergehouden mengsel hierover uit. Laat het twee uur in de koelkast opstijven. Snij voor het serveren in smalle repen.

Bekijk meer recepten.