Ingrediënten
  • 4 tortilla’s
  • 8 el Ketchup
  • 100gr blauwe schimmelkaas
  • 20 kleine plakjes Beaufortain ham
  • 100gr pecannoten
  • 2el honing

Tortilla pizza

Aantal personen: 4 50 minuten Bakken

Bereiding

  • Steek de COBB aan met een CobbleStone. Leg, als de CobbleStone grijs is, de bakplaat op de COBB en grill hierop de pecannoten. Voeg, als de pecannoten bruin zijn, de honing toe en roer de pecannoten door de honing. Haal de bakplaat van de Cobb en laat de gekarameliseerde noten afkoelen op de bakplaat.
  • Leg vervolgens de basisplaat (met gaatjes) op de COBB. Verwarm de basisplaat en deksel 5 minuten voor. Bereid ondertussen de pizza’s voor door de tortilla’s in te smeren met de ketchup en te beleggen met de kaas en ham. Bak een voor een de pizza’s op de basisplaat in 7-10 minuten krokant.
  • Bestrooi de pizza voor het serveren met de gekarameliseerde pecannoten.

Bekijk meer recepten.