Ingrediënten
  • 4 varkensfilets van 200gr
  • 500gr ontbijtspek
  • 10gr verse salie, gesneden
  • 20ml olijfolie
  • zout en peper

Varkensfilet in spek

Aantal personen: 4 35 minuten Braden
Extra benodigdheden
  • 8 briketjes of Cobble Stone

Bereiding

  • Steek de COBB aan. Meng ondertussen de salie met de olijfolie. Smeer de filets in met de salieolie en breng ze op smaak met zout en peper. Wikkel het ontbijtspek van onder tot boven om de filet.
  • Plaats, als de briketjes grijs zijn, de wok op de COBB en verwarm deze 5 minuten voor met de deksel erop.
    Leg de varkensfilets in de wok en bak ze in ongeveer 20 minuten gaar. Laat zoveel mogelijk de deksel erop en keer de filets enkele keren om. Haal de filets uit de wok. Laat ze 5 minuten rusten en snij de filets in plakken.
    Serveer met koolsalade.

Bekijk meer recepten.