Ingrediënten
  • 500 gram pasta naar keuze
  • 1 Komkommer
  • 200 gr fetakaas
  • 100 gr ongebrande hazelnoten
  • 250 gr cherry tomaten, in kwartjes
  • handvol zwarte olijven, gehalveerd
  • 125 ml Italiaanse dressing
  • paar takjes basilicum blaadjes
  • 100 gr vers geraspte Parmezaanse kaas
  • Peper
  • Zout

Zomerse pastasalade

Aantal personen: 4 30 minuten Wokken
Extra benodigdheden
  • Grote kom

Bereiding

  • Steek de COBB aan met een CobbleStone. Plaats, wanneer de CobbleStone grijs is, de wok gevuld met water (liefst al warm water) en zout, met de deksel erop, op de COBB.
  • Laat het water heet worden, indien mogelijk koken. Voeg de pasta toe aan het water en kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  • Snij de komkommer in halve maantjes, de feta in blokjes, de tomaatjes in kwarten en halveer de olijven.
  • Giet de pasta af en spoel het na met koud water.
  • Meng in een grote kom de pasta, komkommer, feta, tomaten, hazelnoten en olijven. Voeg de dressing toe en roer de alles goed door elkaar.
  • Haal de blaadjes basilicum van de takjes af en roer dit samen met de Parmezaanse kaas door de pasta. Breng het geheel op smaak met zout en zwarte peper.
  • Serveer de pastasalade op kamertemperatuur of koud.

Eet smakelijk!