Tips en tricks

Wil je weten hoe je de COBB én COBB accessoires handig in één tas verpakt of hoe je een CobbleStone halveert? Je vindt hieronder allerlei handige tips & tricks voor het gebruik van jouw COBB.

Heb je zelf tips, laat het ons weten!

Hoe pak jij je COBB tas in?

De COBB is door zijn compacte formaat ideaal om mee te nemen. Met de COBB XL tas neem je niet alleen je COBB, maar ook heel veel accessoires mee. In deze video zie je hoe je handig je tas inpakt.

CHECK je Cobb!

Heb je de COBB een tijdje niet gebruikt, bijvoorbeeld door het koude winterweer? Dan is het handig om je COBB voor gebruik even te controleren. In deze video zie je waar je op moet letten als je jouw COBB weer gaat gebruiken.

Hoe halveer je een Cobble Stone?

Een CobbleStone geeft flink warmte af. Wil je graag een wat lagere temperatuur in je COBB, bijvoorbeeld voor het bakken van brood, dan kun je een halve CobbleStone gebruiken. In deze video kun je zien hoe je gemakkelijk een Cobble Stone gemakkelijk in tweeën kunt breken.

Balkon BBQ COBB CobbleStone

Wat kun je doen met de restwarmte van de Cobble Stone?

De CobbleStone geeft 2 uur lang een constante warmte af. Ben je na een uurtje klaar met koken, dan kun je de restwarmte van de CobbleStone voor diverse doeleinden gebruiken. Een paar tips:

  • Ben je onderweg, kook er dan je water op voor de koffie of afwas. Je kunt hiervoor de waterketel gebruiken.
  • Bereid er een heerlijk dessert op. Kijk voor voorbeelden op onze receptenpagina.
  • Bak je brood voor de volgende dag.

Hoe vervang je de knop van een COBB Premier Air?

Alle onderdelen van de COBB zijn los verkrijgbaar. Zo ook de knop van de COBB Premier Air. Wil je weten hoe je deze knop in elkaar moet zetten? Je ziet het in deze video.

Ben je op zoek naar een onderdeel van jouw COBB? Kijk dan op onze onderdelenpagina.