Wat kan de COBB TAFEL BBQ?

Kies je voor COBB, dan ben je slim bezig. Want met de COBB staat er altijd een handige, snelle, compacte en veilige buitengrill voor je klaar! Of je nu wil genieten in de tuin, op het balkon, de boot, camping of het strand: jouw COBB is ready to go! Dit kun je allemaal met de COBB:

COBB Als tafel bbq

Op de standaard meegeleverde basisplaat van de COBB kun je vlees, vis of groenten grillen. Wil je extra smaak en authentieke grillstrepen, maak dan gebruik van de Grillplaat+. Geef de Grillplaat+ een paar minuten de tijd om goed heet te worden voor het beste resultaat.

Bakken met de COBB

Om te bakken gebruik je de bakplaat. Ideaal voor gerechten als pizza, pannenkoeken of een gebakken ei. Voor het bakken van brood, cake, taart of muffins gebruik je de basisplaat in combinatie met het rooster en de deksel: zo kan de warmte rond de bakvorm circuleren en gebruik je de COBB als oven. Kijk hier voor tips en tricks voor het bakken met de COBB.

COBB als oven

Door de deksel op de COBB te plaatsen, gebruik je de COBB als oven. Om te braden, gebruik je de basisplaat of bakplaat waarbij je het gerecht op de plaat regelmatig keert. Je kunt ook het rooster op de basisplaat zetten. Zo krijg je wat meer ruimte tussen de warmtebron en het gerecht en hoef je jouw gerecht niet regelmatig om te keren. Braadtijden zijn afhankelijk van de weersomstandigheden, maar neem als uitgangspunt de braadtijden van de traditionele oven.

WOKKEN

Roerbakken doe je met de wok, die speciaal voor de COBB tafel bbq is gemaakt. Maak een heerlijke paella, bami of een ander éénpansgerecht. Je kunt de wok ook gebruiken voor sauzen, stoofpotten en soepen. Ook handig als je op zoek bent naar een camping BBQ of naar een BBQ voor op boot!

Cobb als rookoven

Een bijzondere belevenis is roken met je COBB. Roken gaat eenvoudig met een handjevol rookpellets (van samengeperst hout) die je in aluminiumfolie op de briketjes of de CobbleStone legt. Gebruik bij het roken altijd de deksel.